3/01/2012

fallara da küstüm artık.

Çok kahve tüketirim, ama çok az fal baktırırım. Çünkü biliyorum. Benim fallarım hep aynı çıkıyor. Artık eminim. Birbiriyle alakasız en az 5 kişiye fal baktırdım. Sonuç ortada; senin için kabarmış, sende göz var, senin anlatamadığın bi derdin var, sende gizli bir şey var, yolların kapanmış falan. "EVET VAR AMK!" diyesim geliyor ama kalıyorum orda tabi.. Fallar bile biliyor lan beni. Köyü oluyorum böyle olunca.

--
1 sene öncesine kadar ağlayabiliyordum. Sanırım bunu da yapamıyorum artık. Müziği açıyorum, sigaramı yakıyorum. Sadece düşünüyorum. Keşke ağlayabilsem. Düşünceler o kadar ağır vuruyor ki kafamın içine. İnternet bile yardımcı olmuyor artık, yapay geliyor insanlarla konuşmak. Sarılabileceğim birini istiyorum ben. Bir kez bu hissi tadınca böyle oluyor insan.

--

Sınava tam 1 ay kaldı. Bok gibiyim. Umutsuzum. İyi bir durumdayken hayat ve ben, kendimizi mahvettik. Neresi olursa, yazıcam gidicem modundayım.

--

Otobüste bir çocuk gördüm. Tatlı bi suratı vardı. Sadece merak etmiştim. Otobüsten inince merakımı giderdim. Kısa saçlı bi kız çıktı amk. Bebek yüzlü erkek suratıydı resmen ya!

--

Arada yazın bana, güzel oluyo. Bu blogu da tanıtmak istiyorum ama bana yorum gelsin diye kimseye yalakalık yapmak çok zor geldi. Ha, yazın demiştim dimi.
benveruhum@gmail.com